Reserva en El Baret

RESERVES

Les reserves només es poden fer a través del nostre sistema de reserves on-line. En cas de no trobar disponibilitat pots apuntar-te en la nostra llista d’espera.

Política de cancel·lació
Les reserves no tenen cap cost i podran ser cancel·lades en qualsevol moment, posant-vos en contacte amb El Baret per telèfon: 673 740 595 només via whatsapp o per correu electrònic: miquelruizcuiners@gmail.com

En cas de no acudir a la reserva o cancel·lar-la durant les 24 hores prèvies a la data i hora de la mateixa, es cobrarà en la targeta de crèdit/dèbit que ens siga proporcionada un import de 20€ per persona. Creiem que esta és la manera més justa de facilitar una taula a tots els nostres clients.

El Baret es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les reserves per motius tècnics o operatius. Es compromet a notificar-ho al client amb la deguda antelació (set dies naturals abans de la data de la reserva anul·lada / modificada).

Per qüestions d’espai i perquè l’experiència de El Baret resulte el més agradable possible per a tots vosaltres, existeix un mínim i un màxim de comensals per taula.

Recordeu informar-nos a la vostra arribada si necessiteu un menú diferent per qüestions d’al·lèrgens.

Volem que el servei siga fluid i que ningú patisca esperes innecessàries, per això vos preguem puntualitat en les reserves i sobre tot no arribar a l’hora del tancament de la nostra cuina (15h15’ i 22h15’). Gràcies.

HORARIS

Dinars: 13:30h – 15:15h
Sopars: 20:30h – 22:00h

Obert de dimarts a dissabte
Agost: tancat